Fusie met basisschool De Oldhof

Net voor de grote vakantie van 2021, heeft de gemeenteraad 'groen licht' gegeven voor het ontwerp van de nieuwbouw op 't Wooldrik. Dit betekent concreet dat de nieuwe school in het najaar van 2023 klaar zou kunnen zijn. Samen met de De Oldhof zullen onze kinderen het nieuwe schoolgebouw betrekken.Het nieuwe schoolgebouw zal worden gesitueerd naast sportpark ‘t Wooldrik. Het wordt een prachtige school met veel faciliteiten rondom het schoolgebouw. Denk hierbij aan diverse sportgelegenheden, voor- en naschoolse opvang, het zwembad, het Cruyfcourt en aanbod van fysio-, logo- en ergotherapie.

De komende schooljaren zullen we gebruiken om met beide teams samen het onderwijs in te richten voor de nieuwe school. Belangrijk hierbij te melden is, dat we op zoek gaan met elkaar naar een ‘nieuw’ onderwijsconcept vanuit een gedegen en sprankelende visie.

Op dit moment is de directie volop bezig om met de teams van beide scholen het onderwijs opnieuw vorm te geven, waarbij niet voorbij wordt gegaan aan wat werkt. De teamleden treffen elkaar met enige regelmaat en stemmen daarbij de wensen voor het toekomstig onderwijs op de nieuwe school af.

Robert Franken, nu directeur van basisschool Jan Ligthart, is de beoogde directeur op de nieuwe school.